Фолиева киселина и витамини за бременни No Further a Mystery

Wiki Article

Ако след употребата на таблетки или капсули са настъпили някакви смущаващи промени, например зачервяване на кожата, гадене или безсъние, започва да ви безпокои, трябва незабавно да уведомите акушера.

Поради богатото наличие на жизненоважни витамини, билкови екстракти с превантивен и профилактичен ефект, както и минерали от първа необходимост за здраво тяло и здрав дух, по начало този вид продукти се препоръчват за общо укрепване на здравословното състояние.

Може да се пият, освен вода, фрешове и смутита. Препоръчва се всяка течност, която може да бъде детоксикираща.

Както и през останалото време, само балансираното хранене ще Ви държи в оптимална форма и здраве.

Към тази спорна тема за употребата на витамини при бременни жени има фундаментално различни подходи. И това е законно. В края на краищата, бременността е период на строги медицински ограничения и въздържание. Принципът, че никой не оспорва, казва: "всяко лекарство може да се използва при бременна жена, ако и само ако рискът от нелекуване ще доведе до по-голям риск за майката и детето, отколкото възможните странични ефекти на това лекарство, засягащо плода." Първото мнение е желанието да се използват максимално всички съществуващи витамини, които произвеждат производителите, в зависимост от периодизацията на бременността. Това означава, че при подготовката за бременност, бременна жена използва един витаминен препарат. През първия триместър - другият, “оптимизиран” за второто тримесечие, и т.н., съответно. Привържениците на този подход твърдят, че тъй като по време на бременността процесите, протичащи в женското тяло и (ще обясним по-късно) и бебето се променят в бъдеще, е желателно да се използва всяка възможност на съвременните фармацевтични продукти. Ето защо се създава visit here цялата серия от мултивитаминни препарати за първия, втория и третия триместър на бременността, за подготовка за бременност и за периода на кърмене. Има противници на този подход и recommended reading тяхната аргументация също е разбираема.

Не препоръчвам пилешкото, освен ако не е домашно произведено. Телешкото и свинското може да се приема два или три пъти в седмицата. Ако не е опериран стомашно-чревният тракт, ако няма алергии към протеини, могат да се ползват и риба, и яйца. Ядките трябва да се консумират сурови, защото съдържат протеини, мазнини, витамини и минерали.

Най-добрите витаминни таблетки за планиране на бременност

Не бих препоръчала храни от бели брашна, дори ориз и картофи. Проблемът е, че това са въглехидрати с висок гликемичен индекс.

ние предлагаме и безплатна консултация – напълно безплатно – ако имате нужда от допълнителна информация или да зададете въпрос;

Искате да знаете всичко за своята бременност по седмици?

Препоръчително е обаче да се изясни продължителността на лечението със специалист.

Калият помага за контрола на кръвното налягане, а фолиевата киселина – за предотвратяване на дефекти в невралната тръба.

Възползвайте се от информацията, която ви предлагаме, както и ресурсите, които публикуваме на този сайт.

анализите показват повишени you can try here нива на калций или желязо в кръвта;

Report this wiki page